Beschrijving
Daar kelder Formentini Het werd opgericht in 1520 en is nog steeds in bedrijf. Dit is op zichzelf al een verhaal. Als we onszelf toevoegen dat de zijne wijnen Ze werden geproefd en geprezen door kerkelijke, edelen en politici van die tijd, dit verhaal verandert in een echt verhaal ... Formentini Al 500 jaar lang is het synoniem met kwaliteit en het kan worden gezegd dat het een van de kelders is die de enologische geschiedenis van colio het meest heeft beïnvloed, dankzij het vermogen om de klimaat-, omgevings- en menselijke factoren te interpreteren en te verbeteren die kenmerkend zijn voor het grondgebied . De diepgaande kennis van de terroir en de samenwerking met lokale conferrators die generaties lang meegaan, heeft de kelder in staat gesteld om de eigenaardigheden van de individuele microzone beter te begrijpen en in de loop van de tijd constante kwaliteitsdruiven te verkrijgen, aspecten die zich vertalen in elegantie en complexiteit van de wijnen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.