Tip voor het voorjaar!

De meesten onder jullie hebben het jaar al ‘bruisend’ en ‘bubbelend' afgesloten en maken thans even pas op de plaats! ‘Dry January’, wij ondersteunen dit initiatief als geen ander!

'Mens sana in corpore sano’, ofwel 'een gezonde geest in een gezond lichaam’, is daarom ons devies.

Maar voordat je het weet breekt februari aan, de dagen worden langzaamaan weer langer en de lente komt in zicht. Een prima moment om naast je drukke werkzaamheden je momenten van ontspanning eens onder de loep te nemen.

Lieve wijnvrienden, ik stel voor dat wij samen een ware rage gaan ontketenen. Waarom alleen bubbels wanneer er iets te vieren valt?

Ik ‘voorspel’ dat de komende lente en zomer in het teken zullen staan van bubbels. Naast de rosé en andere lichtere zomerwijntjes zullen de Crémants, Prosecco’s, etc, steeds meer hun intrede doen.

Wij hebben het geluk gehad om een samenwerking aan te gaan met een prachtig wijnhuis in Limoux (F) die prachtige mousserende wijnen heeft gemaakt. Het betreft hier de Crémant de Limoux Blanc, de Blanquette de Limoux en tja voor degene die toch geen afscheid wil nemen van zijn of haar geliefde rosé hebben we ook de Crémant de Limoux Rosé!

Neem eens een kijkje bij onze mousserende wijnen en laat je verrassen.

Mi Gusto 2023
Gemaak door Raion design